huen

Friss hírek

Interjú készült Dr. Feigl Viktóriával, csoportunk egyik agilis kutatójával, a BME „HORIZON EUROPE keretprogram 2021-2027” weboldalán

Posted at 2021-08-03 » By : » Categories : Friss hírek » Interjú készült Dr. Feigl Viktóriával, csoportunk egyik agilis kutatójával, a BME „HORIZON EUROPE keretprogram 2021-2027” weboldalán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A sikertörténetek között, interjú készült a BME „HORIZON EUROPE keretprogram 2021-2027” weboldalánDr. Feigl Viktóriával, a SCALE H2020 projekt, BME-s kutatócsoportjának vezetőjével, a 2021. május 31-én lezárult SCALE projektről.

Az interjú elérhető az alábbi URL-en:

https://horizon.bme.hu/wp-content/uploads/2021/07/horizon-europe-01.pdf

Az interjú témája, a  SCALE Projekt  célkitűzései, a BME kutatóinak szerepe, feladatai a projektben és a projekt eredményei.

Az interjú célja motiválni és lelkesíteni a fiatal kutatókat arra, hogy komoly munkával, nyitottsággal, bátran fejlesszék szakmai tudásukat és ismertessék azt nemzetközi fórumokon is, ezáltal elősegítve a tudományos kapcsolatépítést nemzetközi szinten, mely fontos előfeltétele annak, hogy részt vehessenek európai kutatási pályázati konzorciumokban.

Gratulálunk Vikinek a sikeres, inspiráló interjúhoz!