huen

Friss hírek

Csoportunk egyik tagja, Fekete Kertész Ildikó, 2. díjat nyert a BME-Élet és Tudomány folyóirat közös ismeretterjesztő cikkpályázatán

Posted at 2022-06-22 » By : » Categories : Friss hírek » Csoportunk egyik tagja, Fekete Kertész Ildikó, 2. díjat nyert a BME-Élet és Tudomány folyóirat közös ismeretterjesztő cikkpályázatán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Sok szeretettel gratulálunk Fekete Kertész Ildikó, egyetemi adjunktusnak, csoportunk tagjának, aki második díjat nyert oktató-kutatói kategóriában a nanorészecskék környezettoxikológiája témában, a Pro Progressio Alapítvány, valamint az Élet és Tudomány folyóirat közös szervezésében meghirdetett publikációs pályázaton, melynek eredményhirdetése 2022. június 20-án volt.

A díjazott cikk címe: Fekete-Kertész Ildikó – Bolhából elefántot? Nanorészecskék környezettoxikológiája

A felhívásra oktatók, kutatók és hallgatók is pályázhattak, akik az érdeklődési területüknek megfelelő kutatásaikat mutathatták be írott formában. A szervezők olyan ismeretterjesztő anyagokat vártak, amelyekben a pályázók közérthető módon mutatják be saját kutatásuk célját, módszerét, eddigi vagy várható eredményeit, valamint a tudományos vagy gyakorlati hasznosíthatóság lehetőségét.

A díjazott írások az Élet és Tudományban jelennek meg, a nyertesek, kutatási tevékenységük további eredményes folytatása érdekében, díjazásban (ösztöndíjban) részesültek.