huen

Friss hírek

Fekete Kertész Ildikó támogatást nyert publikációs vállalásért

Posted at 2023-02-12 » By : » Categories : Friss hírek » Fekete Kertész Ildikó támogatást nyert publikációs vállalásért bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Rektori Kabinet a kisgyermekes kutatók tudományos előmenetelének segítése érdekében pályázatot írt ki publikációk készítésének támogatására maximum 12 hónapos időtartamra, 2022. augusztus 1. napjától 2023. július 31. napjáig „Vissza a tudományba” címmel. A támogatottak kutatómunkáját a támogatási időszak alatt a BME által kijelölt mentor segíti. A pályázat nyerteseinek, többek között, a következő mérföldköveket szükséges teljesíteni:

  • Az 5. hónap végéig 1 db, a támogatási időszak végéig összesen 2 db tudományos
    publikáció benyújtása szükséges minimálisan.
  • A benyújtott publikációk közül a lektorált változat bírálatra befogadásra kerüljön („under review” státuszban legyen) a támogatási időszak végéig.
  • A publikációk közül legalább az egyik legyen külföldi kiadású, a szakterületen maga színvonalúnak számító (Q1 vagy Q2 szintű, illetve a szakterületen ennek megfelelő) folyóirathoz bírálatra befogadva a 12. hónap végéig.

Gratulálunk Fekete Kertész Ildikó-nak, aki 12 havi támogatást nyert a BME Tehetségsegítő Tanács által kiírt „Vissza a Tudományba” pályázaton publikációs vállalásért.